Старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски не остана доволен

...
Старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски не остана доволен
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Имаме опитни играчи, които правят недопустими грешки

Старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски не остана удовлетворен от представянето на своя тим, който въпреки всичко записа първа победа след завръщането си в елита посредством триумф със 70:68 над Шумен. " Армейците " обаче не впечатлиха с играта си и трябваше да обръщат мача от двуцифрен пасив, като Барчовски показа, че отборът му прави ужасно доста тактически и механически неточности.
 ЦСКА изстрада първата си победа след завръщането ЦСКА изстрада първата си победа след завръщането
„ Последно бях преди няколко месеца в Шумен, правихме един семинар, курс за треньори, само че в действителност от доста години не бях идвал в Шумен около баскетбола и в този момент си припомних доста неща, доста мемоари, само че в тази зала съм за първи път.

Много напрежение, играта не бе добра. Играта бе за феновете, които обичат такива равностойни среща. Иначе като баскетбол равнището бе доста ниско. Първо ние започнахме добре, само че допуснахме да създадат поврат, да им дадем самодейността. Когато дадеш на домакина самодейността е доста мъчно. След това се веселя, че успяхме да обърнем, макар, че вършим ужасно доста неточности и тактически, и механически. Да изяснявам, че сме нов тим... Да, по този начин е, само че имаме и много опитни играчи, които вършат неточности, които са неприемливи. Но всяко начало е мъчно, това е факсимиле, това го знам. От мен се чака доста работа във всички връзки, уповавам се да съумея да я свърша ", съобщи треньорът на ЦСКА.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР