Старши треньорът на баскетболния Балкан Ботевград - Петър Златанович, беше

...
Старши треньорът на баскетболния Балкан Ботевград - Петър Златанович, беше
Коментари Харесай

Петър Златанович: Имаме достатъчно сили да отговорим на ЦСКА

Старши треньорът на баскетболния Балкан Ботевград - Петър Златанович, беше благополучен след страхотния триумф над Ямбол с 97:66 точки в столичната зала „ Арена София “ в финален дуел от ¼-финалите за Купата на България. По този метод ботевградчани ще срещнат ЦСКА на ½-финалите в сряда от 20:15 часа.

Сръбският експерт благодари на почитателите за поддръжката и сподели самочувствие преди конфликта със посочения за любимец за трофея ЦСКА, който по-рано през днешния ден взе безапелационна победа над Спартак Плевен с 82:63.

„ Реално първият мач с изненадата ни оказа помощ. Не беше чак толкоз огромна изненада, само че по този начин с моите помощници обяснихме на играчите, че би трябвало да подходят оптимално съществено и да няма никакво подценяване. Това се получи и съм много удовлетворен “.

„ Запазихме сили, някои съществени играчи получиха отмора. Ще имаме задоволително сили да отговорим на нужния интензитет на ЦСКА. Сега сме фокусирани върху купата, а не върху плейофите в шампионата. Всеки има предпочитание да завоюва тези титли. Сигурно е, че в Ботевград желаят и купата, и купата “.

„ Нереално е какъв брой хора в Ботевград обичат Балкан. Чухте, че през днешния ден са най-хубавите почитатели от четирите мача. Много съм удовлетворен от фенската поддръжка. Тя хем те подвига, хем те натиска да даваш най-хубавото от себе си, което е добре “, съобщи Златанович след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР