Старши треньорът на Барселона Шави похвали Жоао Феликс за попадението

...
Старши треньорът на Барселона Шави похвали Жоао Феликс за попадението
Коментари Харесай

Шави: Жоао Феликс е нашият жокер

Старши треньорът на Барселона Шави похвали Жоао Феликс за попадението му във вратата на някогашните му съотборници от Атлетико Мадрид, с което каталунците завоюваха дербито с 1:0. Шави добави, че не се тормози от уволняване и изрази убеденост, че Барса ще направи мощен сезон.

" Сигурен съм, че този сезон ще бъде доста добър. Трябва да бъдем по-постоянни в изявите си “, сподели Шави, представен от " Марка ".

Барселона е трети в класирането на Ла Лига с 34 точки, на 4 точки зад водача Реал Мадрид.

" Барса игра доста добре. Атлетико натисна през второто полувреме, само че може би видяхме най-хубавия, най-завършен мач на Барса за сезона. Видях по какъв начин Феликс работи, печели единоборства, избира добре позицията си, взаимодейства с Кансело. Виждам го благополучен, деен, удовлетворен. Казах му да резервира успокоение, тъй като спомагателната мотивация е подтик и има късмет да премине границата. Игра доста мъдро. Въпросът за подписването на Жоао е за шефовете, само че ние сме удовлетворени от него. Той се показва добре и работи добре. Нула проблеми в съблекалнята, той е нашият жокер, сплотява още повече тима. Радвам се да го видя в тима “, сподели още Шави.

Играещият чартърен от Атлетико Жоао Феликс се разписа в 28-ата минута и отпразнува попадението си пред трибуните.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР