Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не е доволен от

...
Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не е доволен от
Коментари Харесай

Куман: Убиваме играчите с този сгъстен календар

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман не е удовлетворен от сгъстения календар през този сезон. Каталунците ще се борят и за Суперкупата на Испания през януари.

„ Продължавам да мисля, че програмата е полуда. Ако спечелим полуфинала за Суперкупата, ще играем и още един мач. Това са доста мачове надалеч от вкъщи. Убиваме играчите. Иска ми се да мисля мач за мач, само че би трябвало да разсъждаваме и върху пътувания, късно прибиране у дома... “, показа наставникът на конференция преди утрешния мач с Валенсия.

" Валенсия не е най-хубавият спомен в моята кариера. Трябваше да взимам решения, може и да съм сбъркал, както всеки. Все отново спечелихме нещо – Купата на краля. Това е комплицирано място за работа. За 15 години се смениха доста треньори “, довери той. „ Араухо, въпреки че е млад, е доста мощен физически. Въпреки височината си е и доста бърз. Има и мощен темперамент. Трябва да усъвършенства първия надзор, отвесните пасове. Има обаче огромно бъдеще “, сподели експертът.

Запитан за Рики Пуч, който доста рядко получава опция да играе, Куман съобщи: „ Той и Араухо са разнообразни случаи. Харесвам хора, които работят всеки ден, с цел да се усъвършенстват. Не става въпрос единствено за механически качества, има още неща. Има конкуренция, само че футболистът би трябвало да работи, с цел да накара треньора да намерения да направи промени “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР