Старши треньорът на Барселона Роналд Куман коментира отсъствието на Лионел

...
Старши треньорът на Барселона Роналд Куман коментира отсъствието на Лионел
Коментари Харесай

Роналд Куман: Говорих с Меси, но решението е мое

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман разяснява отсъствието на Лионел Меси от групата за утрешната среща с Ференцварош в Шампионската лига. „ Сега е моментът да получи отмора. От на следващия ден към този момент няма да има опция за отмора. Искаме постоянно да е с нас, само че от време на време е по-добре друго. Говорих с Меси, само че решението е мое. Меси има голямо значение за играта ни, тъй като в него има доста класа и умее да трансформира динамичността. Невинаги може да се вкарват по над 30 гола на сезон. Лео обаче работи добре и продължава да е доста значим за нашата офанзива “, показа експертът.

„ Имаме неприятен шанс с травмите в отбрана. Икономическата обстановка въздейства върху планирането. Дадохме благоприятни условия на Араухо, Мингеса... Ако не можеш да подобриш състава, тъй като няма пари за попълнения, се дават благоприятни условия на момчетата от дубъла. Не съм сюрпризиран от момчетата, тъй като ги виждам по какъв начин упражняват и виждам техните качества. Те са привикнали с напрежението да бъдат футболисти на Барселона, тъй че за тях не е комплицирано “, съобщи той.

Куман удостовери, че Самюел Юмтити е покрай завръщане на терена. Френският защитник на следващия ден ще играе за дублиращия отбор на Барселона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР