Старши треньорът на Балкан U19 Мирослав Ралчев изведе отбора си

...
Старши треньорът на Балкан U19 Мирослав Ралчев изведе отбора си
Коментари Харесай

Мирослав Ралчев: Трябва да произведем играчи на европейско ниво

Старши треньорът на Балкан U19 Мирослав Ралчев изведе тима си до златен дубъл през този сезон. След като при започване на месеца „ зелените “ завоюваха Купата на БФ по баскетбол, в неделя в Ботевград те победиха и с купата в шампионата. Ралчев получи и премията на името на Стоян Божанков.

„ Емоциите не мога да ги опиша с думи. Много съм благополучен и най-много от това, че момчетата си демонстрираха капацитета, а те имат добър. Дай Боже, да се осъществят в НБЛ и то уместно в най-близко време ", показа наставникът пред BGbasket.com.

" Всеки опит е позитивен във всяко отношение. Когато са добили подобен и от тренировките при мъжете, това е незаменимо, тъй като с юношеските обединения не могат да научат такива неща. В същото време ние участвахме и в ББЛ, което ни даде и спомагателни мачове против по-опитни играчи, тъй че резултатите към този момент са положителни, само че би трябвало да мине още време, с цел да са фактори и в първата лига, а не във втората ", разяснява още Ралчев.

" Трябва селекция в клубовете с упоритости, с цел да могат да се създават в действителност положителни играчи и на европейските шампионати да изглеждаме по различен метод на всички възрасти. Ние сме треньори на подрастващи и работим всекидневно, тъй че най-главната цел за нас е, с изключение на да печелим финали или надпревари, в действителност да произведем играчи ", сподели още треньорът на Балкан.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР