Старши треньорът на Балкан Петър Златанович сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Балкан Петър Златанович сподели мнението си след
Коментари Харесай

Петър Златанович: В София ще бъдем по-шумни

Старши треньорът на Балкан Петър Златанович показа мнението си след успеха с 80:71 над ЦСКА в мач №2 от полуфиналната серия сред двата отбора в НБЛ. По този метод “зелените ” изравниха резултата в серията до 1-1 победи преди третия дуел, който ще се организира в сряда в София.
 Балкан изравни серията с ЦСКА след невъзмутимо показване в мач №2 Балкан изравни серията с ЦСКА след невъзмутимо показване в мач №2
“Разликата беше експанзията, с която подходихме в отбрана. Друг фактор е, голямото въздействие от напрежението върху нас, откакто губехме с 0-1. Тази раздразнителност се трансферира в сила в отбрана и това беше в действителност основно. Който е гледал мача на повтаряне, може да види какви стрелби имаме. Трябва да си вкарваме отворените стрелби. Нека да задържим тези 35% от тройката, които считам, че са окей. В София ще бъдем по-шумни, не се тормозя за атмосферата и считам, че ще е по-интересно. Феновете ни ще бъдат повече. При Димитър Димитров казусът е с адуктора. Не сме уверени дали ще може да вземе присъединяване в третия мач ”, съобщи Златанович.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР