Старши треньорът на българския национален отбор по плажен футбол Симеон

...
Старши треньорът на българския национален отбор по плажен футбол Симеон
Коментари Харесай

Треньорът на България даде вота си за най-добрите в плажния футбол

Старши треньорът на българския народен тим по плажен футбол Симеон Христов изпрати своите номинации в категориите на обичайна анкета " Beach soccer stars 2017 ", която международната федерация провежда в края на всяка календарна година. Отличия на база гласовете на всички наставнии и капитани на страните ще получат най-хубавият вратар, състезател и треньор, като ще бъде избрана и алегорична петорка от играчи.

" Изключително мъчно е да избереш от толкоз доста и положителни играчи. Най-лесно ми беше с вратарския пост, където името на съветския пазач Максим Чужков, съгласно мен, не предстои на конкуренция. Великолепна година за него, в която е с основна заслуга за купата на Русия в Евролигата, стана и първенец в най-силното клубно състезание, това на Русия. Най-яркият образец за класа на поста си - еднообразно добър и в двете етапи на игра, а на качетсвата му когато играе с крайници, могат да завидят огромен на брой от полевите играчи в света.

Призът на най-хубавия състезател за мен би трябвало да си поделят бразилците Катарино и Маурисиньо. Двамата направиха изумителен сезон като игра и резултати. Световни първенци с Бразилия, спечелили в Шампионската лига с Брага и първенци в Русия с Локомотив. Изключително поливалентни като качества, с голям коефициент на потребно деяние и, не на последно място, атрактивни.

За треньор гласувах за наставника на Парагвай - Густаво Злоковик. За мен работата му заслужава почитание, защото е построил тим от международна класа, без да има капацитета на колоси като Бразилия, Португалия или Русия, да вземем за пример.

Да избереш най-хубавата петица от играчи за годината е допустимо най-сложната задача в тази анкета. Първо, измежду номинираните 50 имена, съгласно мен може да попаднат най-малко още три пъти по толкоз, а път всеки от тях заслужава място в този алегоричен тим. Все отново се стопирах на вратаря Максим Чужков (Русия) и полевите играчи Катарино и Маурисиньо (Бразилия), Илоренц (Испания) и Ноел Отт (Швейцария) ", обоснова избора си Христов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР