Старши треньорът на Аякс Ерик тен Хаг вече взима уроци

...
Старши треньорът на Аякс Ерик тен Хаг вече взима уроци
Коментари Харесай

Треньорът на Аякс е избрал: Отива в Ман Юнайтед от лятото

Старши треньорът на Аякс Ерик загар Хаг към този момент взима уроци по британски език, защото се приготвя за договаряния с тима на Манчестър Юнайтед. „ Daily Mail “ твърди, че 52-годишният нидерландеца учи британски в опит да се увери, че владее свободно езика преди възможното си прекосяване във Висшата лига това лято.

Предполага се, че Аякс е наясно с желанието на Тен Хаг да напусне клуба в края на сезона. Твърди се, че някогашният централен бранител е решил да премине в Юнайтед от новия сезон. Изданието добавя, че наставникът на амстердамци ще вземе със себе си на „ Олд Трафорд “ своя асистент Мичъл ван дер Гааг със себе си.

Тен Хаг е един от главните кандидати да размени Ралф Рангник в отбора на „ алените дяволи “. Другият главен претендент е наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино. В сряда пък се появиха информации, че старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти също е допустима алтернатива.

В началото на предходния месец в Англия писаха, че играчите на Ман Юнайтед са избрали Почетино за собствен нов управител, само че в това време новият изпълнителен шеф Ричард Арнолд е склонен с концепцията на краткотрайния треньор Рангник, да бъде взет точно Тен Хаг.

Миналото лято нидерландецът беше кандидат да стане новия управител на Тотнъм, само че тъкмо езиковата преграда е била проблем по време на договарянията.

EXCL: Ajax boss Erik ten Hag is having English lessons to try and give himself the best chance of landing the Manchester United job this summer |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР