Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне сподели, че няма

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне сподели, че няма
Коментари Харесай

Симеоне: Важното е ние да победим, няма да следим какво се случва в Рим

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне показа, че няма да следи развоя на мача сред Рома и Карабах, от който зависи дали “дюшекчиите” ще имат късмет да продължат напред в Шампионската лига. Евентуална неверна стъпка на “вълците” и победа на Атлетико на “Стамфорд Бридж” ще пратят отбора на Чоло на осминафиналите, само че аржентинецът се интересува единствено от представянето на своя отбор.

“Ситуацията е такава, каквато е. Ще се надигнем против тим в отлична форма, който е и водач в групата. Челси справедливо е първи. Ние ще се стремим само към успеха. Трябва да покажем всичко, на което сме способни, с цел да реализираме задачата си. Няма смисъл да слушаме радио и да следим какво се случва на мача в Рим. Ако Рома победи, просто ще ги поздравим за това, че не престават напред, дружно с Челси”, сподели Симеоне.

“В последните години тимът ни е съвсем неизменен. Миналия сезон стигнахме до полуфинал, а също така съперничим почтено на Барселона и Реал Мадрид, които завоюваха 7 от последните 10 издания на Шампионската лига”, продължи Чоло.

“Всеки мач е победа, тъй като даже равенството и загубата има на какво да те научат. В този случай не всичко зависи от нас, само че знаем, че би трябвало да създадем всичко допустимо да победим. Челси справедливо взе трите точки на “Метрополитано”, само че се надявам на следващия ден нашият игрови проект да ни донесе успех”, приключи Симеоне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР