Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне пое отговорността за

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне пое отговорността за
Коментари Харесай

Симеоне: Вината за отпадането е моя

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне пое отговорността за отпадането от Купата на краля. Столичният отбор отстъпи с 1:3 на Севиля и с общ резултат 2:5 напусна конкуренцията на 1/4-финалите.

" Моя е виновността както за отпадането от Шампионската лига, по този начин и за загубата през днешния ден. Трябва да продължим да работим. Имаме 4 месеца до края на сезона, в които да подобрим резултатите си. Познавам играчите си и по тази причина съм спокоен ", разяснява Симеоне.
| RUEDA DE PRENSA
Las impresiones de @Simeone sobre el #SevillaFCAtleti
https://t.co/E4Cy0X7NNC#AúpaAtleti pic.twitter.com/7oyzhX6LEB
— Atlético de Madrid (@Atleti) 23 януари 2018 година " Съперникът ни употребява по-добре възможностите си и в двата мача. Ние имахме своите благоприятни условия, само че вратарят на Севиля беше ослепителен ", добави аржентинецът.

" Не постигнахме в шампионата това, което искахме. Севиля ни надигра и би трябвало да им пожелаем триумф. Ако противникът е бил по-добър от теб, в реда на нещата е да го поздравиш. Ние сме доста обединен тим и ще се надигнем на крайници. Винаги се оправяме с сложните обстановки ", съобщи халфът на " дюшекчиите " Коке.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР