Старши треньорът на Аталанта Джанпиеро Гасперини беше удостоен с наградата

...
Старши треньорът на Аталанта Джанпиеро Гасперини беше удостоен с наградата
Коментари Харесай

Джанпиеро Гасперини беше избран №1 в Италия за миналия сезон

Старши треньорът на Аталанта Джанпиеро Гасперини беше почетен с премията Пачина д'Оро или другояче казано Златната скамейка- премията, която се връчва на най-хубавия треньор в Серия А за сезон 2018/2019.

"Това беше един необикновен сезон!, съобщи щастливият Гасперини, който през предходната акция обезпечи 3-о място в шампионата за първи път в историята и също по този начин историческо присъединяване в Шампионската лига. Аталанта освен игра в групите, само че и ще срещне Валенсия на осминафинал този месец.

"Искам да споделя премията с нашия президент на клуба Антонио Перкаси, с футболистите и с целия град Бергамо, сподели още щастливият победител.

Старши треньорът на Болоня Синиша Михайлович, който се възвръща след трансплантация на костен мозък в борбата му с левкемията, заема второто място в анкетата, която е проведена от Италианската треньорска асоциация. Но също по този начин той беше почетен и със специфична пластика за проявения темперамент при всичките проблеми, които има от здравословен темперамент. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР