Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини призна, че дори

...
Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини призна, че дори
Коментари Харесай

Гасперини изненадан от класата на Динамо, хърватите се заканиха на Ман Сити

Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини призна, че даже не е подозирал какъв брой тежък ще се окаже дебютният мач на отбора в Шампионската лига. " Бергамаските " бяха разгромени с 0:4 от Динамо (Загреб), а опитният експерт призна класата на хърватите.

" Трудно е да се изясни такава загуба. Откакто съм отпред на Аталанта, в никакъв случай не сме имали такива проблеми в формален мач. Съперникът ни беше постоянен в отбрана, пресираше, действаше на висока скорост. Признавам си, че това ме изненада. Динамо направи в действителност доста мощен мач. През второто полувреме имахме няколко положения, само че ударът от първото беше прекомерно нечовечен. Този мач може да ни научи на доста, би трябвало да си създадем правилните заключения ", съобщи Гасперини.

Аталанта записва най-изразителната загуба за италиански тим в шампионата от 2015 година, когато Барселона съкруши Рома с 6:1. Динамо пък беше на един мач от това да изравни антирекорда на Андерлехт от 12 следващи провали в Шампионската лига, само че сподели ослепителен футбол и зарадва почитателите си.

" Вярвам в упоритата работа и този резултат е премия за нас. Бяхме разузнали Аталанта и сменихме тактическата си скица, с цел да противодействаме на мощните им страни. В продължение на 70 минути бяхме съвършени. От 16 месеца насам изпращаме сигнали, че притежаваме футболисти, които могат да играят на най-високо равнище. Искаме трите точки във всеки мач, даже и против Манчестър Сити ", показва самочувствие треньорът на " модрите " Ненад Биелица. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 18 септември  Динамо Загреб 4:0краен резулат  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР