Старши треньорът на Аталанта - Джан Пиеро Гасперини, коментира класирането

...
Старши треньорът на Аталанта - Джан Пиеро Гасперини, коментира класирането
Коментари Харесай

Гасперини: Историческа възможност

Старши треньорът на Аталанта - Джан Пиеро Гасперини, разяснява класирането на водения от него отбор на финала в шампионата Лига Европа.

Бергамаските го направиха, откакто надделяха на реванша тима на Марсилия с 3:0, като това ще бъде първата опция за клуба в неговата 117-годишна история да завоюва интернационален трофей.

“Изиграхме толкоз доста мачове, не е елементарно постоянно да се представяш добре и в някои от тези мачове ние страдахме, само че довечера направихме добра победа. Вече споделих, че момчетата усещат силата и страстта, с която целият град ни поддържа. Това беше специфичен мач и всички играха по най-хубавия метод.

Мисля, че този край ще бъде историческа опция за клуб като нашия и това е в действителност необикновено, а това предвещава положителни неща за всички ”, сподели Гасперини.

На финала тимът на Аталанта ще срещне отбора на Байер (Леверкузен), който също се класира по незабравим метод, елиминирайки Рома, с което сложи върха за тима с най-вече поредни мачове във всички шампионати без позволена загуба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР