Старши треньорът на Арда - Николай Киров, заяви след равенството

...
Старши треньорът на Арда - Николай Киров, заяви след равенството
Коментари Харесай

Треньорът на Арда след хикса с Локо : Доволен съм от старанието на играчите

Старши треньорът на Арда - Николай Киров, съобщи след равенството с Локомотив (Пловдив), че в тима към момента не са равнище след изкараната карантина, а също така трите седмици без футбол са се отразили зле на играчите.

„ Комплименти за състезателите, чисто физическо не сме на равнище. Липсваше ни точността в дадени моменти, това можеше да наклони везните в наша изгода. Противниците ни също имаха положения. Реален резултат. Мислим към този момент за подготовката за идващия двубой'', стартира Киров.

„ Доста незнайни имаше, 2/3 от тима не са упражнявали доста време. Само 5 дни подготовка, а по-късно 5 мача за 19 дни. Сложната обстановка продължава. Ще работим мач за мач, нужни са ротации, мислим по какъв начин да възстановим състезателите. Мислим по какъв начин да изглеждаме в идващия двубой'', означи той.

„ Като отношение никаква смяна. Доволен съм от старанието на играчите. Липсва им игровия темп и точността с топката. Не сме и на нужната скорост, уповавам се с тренировките сред мачовете да наваксаме това. Това са основите детайли, подготовка за физика и да достигнем равнището, на което бяхме преди карантината'', изрази вяра наставникът на Арда.

„ Доволен съм от резултата. Сега е значимо да запазим тима от травми. Днес нямаше такива. Ще се наложи да вземат присъединяване всички налични състезатели в тези мачове. Имаме равнопоставеност на дадени позиции. В взаимозависимост от дуела ще вършим нужните ротации. Всеки идващ мач ще бъде все по-труден “, съобщи още Николай Киров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР