Старши треньорът на Арда Кърджали Стамен Белчев сподели след победата

...
Старши треньорът на Арда Кърджали Стамен Белчев сподели след победата
Коментари Харесай

Стамен Белчев: В тези условия бяха важни статичните положения

Старши треньорът на Арда Кърджали Стамен Белчев показа след успеха с 2:0 над Витоша в мача от 17-ия кръг на шампионата, че отборът му е упражнявал статичните състояние преди мача. Именно след осъществяване на корнер пристигна първият гол в срещата, който се организира под проливния дъжд в Пловдив.

„ Важна победа за нас, против тим, който напоследък демонстрира положително лице. Мисля, че и двата тима бяха оптимално затруднени при тези атмосферни условия. Много значими бяха тези статични положения в такова време, както и ранният гол.”

„ При нас нямаше по какъв начин да е по различен метод, трябваше да се опитаме да играем малко по-директен футбол, само че залагахме доста на статични положения. Вчера работихме върху тях и се веселя, че през днешния ден едното се получи”, показа Стамен Белчев.

„ Очаква ни доста сложен мач против Локо Пд, имат неизменност в играта, само че от нас очаквайте, че ще играем футбол. Михаил Александров и Спас Делев са с травми, медицинският щаб прави всичко допустимо да ги върне в редиците, само че няма да избързваме с тях. Мисля, че до 10 дни Спас Делев ще е готов”, разяснява още Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР