Старши треньорът на Арда (Кърджали) Стамен Белчев говори пред Тема

...
Старши треньорът на Арда (Кърджали) Стамен Белчев говори пред Тема
Коментари Харесай

Белчев: Ще бъде специално да се върна на Армията

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Стамен Белчев приказва пред " Тема Спорт " за идния по-късно през днешния ден дуел с ЦСКА-София в столицата. Белчев напусна " алените " на 1 май 2018 година след година и половина отпред, а на 6 март пое кърджалийци.

Интересното е, че през лятото той имаше диалози с управлението на клуба да поеме тима в екип с Люпко Петрович. Белчев обаче избра да остане в Арда. Така в този момент Стамен можеше да е паралелно до сърбина, а не против него. Хасковлията е бил за малко асистент на Петрович в Литекс в края на 2015 година
 Левски - ЦСКА-София @@@
" Не скърбя за нищо. Не скърбя, че избрах Арда ", сподели сбито Белчев. " Разбира се, ще бъде особено още веднъж да изляза на " Армията ". Винаги е наслаждение да си на този стадион. Но в последна сметка аз съм експерт и това няма да въздейства по време на самия мач ", добави наставникът.
 Витоша (Бистрица) - Арда (Кърджали) @@@
" Забравяме за загубата от Локомотив (Пловдив) в предишния кръг (2:5). Не мислим за този мач, въпреки че би трябвало да сме си извлекли нужните поучения. Нужно е да подобрим представянето си. С ЦСКА ни чака тежък мач. Излизаме против доста добър тим, с треньор, който не се нуждае от коментар. Искам да покажем по-добро лице, в сравнение с в последния мач ", съобщи още треньорът на " сините " от " Арена Арда ".

efbet Лига 6 кръг, неделя 18 август  ЦСКА-София 18:00предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР