Старши-треньорът на Арда Александър Тунчев сподели мнението си след отпадането

...
Старши-треньорът на Арда Александър Тунчев сподели мнението си след отпадането
Коментари Харесай

Тунчев: Отпадането на Арда за Купата е болезнено

Старши-треньорът на Арда Александър Тунчев показа мнението си след отпадането от шампионата Купа на България. " Небесносините " отстъпиха пред ФК ЦСКА 1948 с 0:1 след продължение в четвъртфинален дуел от конкуренцията.

" Наистина е мъчително отпадането. Мога самоуверено да кажа, че в трети следващ път надиграваме ФК ЦСКА 1948 и за трети следващ път губим, в действителност е мъчно. Трябва да понижим грешките, които допуснахме, тъй като поради наши неточности губим.

Независимо дали е имало пауза или не, 120 минути са си много време и е изцяло обикновено да има отмалялост. Мисля, че с изключение на няколко футболисти, които бяха на омекотен режим, другите стояха добре на терена. Видя се, че умората се оказа въздействието. Не мога да кажа, че футболистите не дадоха всичко от себе си, само че за жалост, губим. Със сигурност има спад в настроението, тъй като имахме изцяло действителните шансове да продължим в идващия кръг. И да съжаляваме, този мач е приключил и би трябвало да продължим напред и да мислим за идните дуели.

Не мога да кажа дали ще играем за 7-о място, тъй като можем да създадем няколко победи. Трябва да създадем положителния футбол за Арда печеливш и непрекъснат ", приключи Тунчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР