Старши треньорът на АПОЕЛ Никозия Софронис Августи беше доволен от

...
Старши треньорът на АПОЕЛ Никозия Софронис Августи беше доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на АПОЕЛ: Знаем какво трябва да направим в реванша, ще разчитаме и на феновете ни

Старши треньорът на АПОЕЛ Никозия Софронис Августи беше удовлетворен от представянето на тима си в мача против Ботев Пловдив от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите и изрази убеденост, че кипърският отбор ще успее да отстрани „ жълто-черните “ в реванша.

„ Това беше единствено първият мач от конфликта. Всичко ще се реши в Никозия. Играхме добре и успяхме да ограничим мощните качества на основните състезатели на Ботев. Срещата през днешния ден беше първа публична за нас през сезона и беше обикновено през втората част да понижим оборотите, да се опитаме да запазим резултата и да не допуснем гол. Знаем какво би трябвало да създадем в реванша, с цел да излезем крайни спечелили. Благодаря на нашите почитатели, които пристигнаха в София, с цел да ни поддържат “, разяснява Августи.

„ Имахме няколко значими футболист, които не бяха с нас за гостуването в София, само че играчите, които ги замениха в състава, се оправиха на положително равнище “, добави той.

Наставникът на кипърския отбор се надява публиката на АПОЕЛ да помогне на тима му в реванша.

„ Във втория мач ще бъдем по-агресивни, тъй като ще разчитаме на поддръжката на почитателите ни. Днес успяхме да обезвреждаме мощните страни на Ботев, само че би трябвало да бъдем по-фокусирани, тъй като направихме някои неточности в хода на срещата и би трябвало да се опитаме да отстраним неточностите за реванша “, приключи треньорът на АПОЕЛ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР