Старши треньорът на Анте Шимунджа даде интервю, в което говори

...
Старши треньорът на Анте Шимунджа даде интервю, в което говори
Коментари Харесай

Шимунджа: Уважаваме ЦСКА, там не са щастливи, че изостават от нас

Старши треньорът на Анте Шимунджа даде изявление, в което приказва за своя тим. Той уточни огромната цел за неговите момчета, а точно - спечелването на шампионската купа. Освен това той разяснява и главния кандидат за нея, с който " орлите " ще се борят - .
" Лудогорец е най-силният тим в България и предизвикването ми хареса. В продължение на 21 дни свършихме доста работа, само че въпреки всичко времето не е задоволително, с цел да наподобяват нещата по този начин, както на мен ми се желае. Трябва да привикна с футболистите, както и те с мен. Не е елементарно да свършим всичко преди шампионата " - стартира Шимуджа пред " Диема спорт ".
" Разбира се, че съм подготвен. В противоположен случай нямаше да приема предлагането. В Словения съм водил и Марибор, който е най-големият тим в страната. Така че тук не е доста по-различно, като вземем обстоятелството, че Лудогорец е най-силният тим. Искам тимът да се усъвършенства с всяка подготовка и всеки минал ден.

Шампионската купа е най-важната цел. Групите на Шампионската лига можем да стигнем единствено, в случай че приключим сезона като първенци. Всички хора в клуба работим тъкмо в тази посока и сме напълно съсредоточени върху битката в шампионата.
Може би битката за купата ще продължи до самия край. ЦСКА има мощен тим и ние ги почитаме. Те не са щастливи от обстоятелството, че изостават по отношение на нас, което значи, че ние би трябвало да бъдем съсредоточени във всеки един дуел " - добави още експертът.
Преди часове пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР