Старши треньорът на Ал Хилал (Саудитска Арабия) Леонардо Жардим обвини

...
Старши треньорът на Ал Хилал (Саудитска Арабия) Леонардо Жардим обвини
Коментари Харесай

Треньорът на Ал Хилал обвини ФИФА, че фаворизира европейските отбори

Старши треньорът на Ал Хилал (Саудитска Арабия) Леонардо Жардим упрекна Международната федерация по футбол (ФИФА), че фаворизира европейските тимове на Световното клубно състезание и програмата тази година е направена в интерес на британския Челси.

Ал Хилал ще играе точно против носителя на трофея в Шампионската лига Челси в сряда в полуфинален конфликт от шампионата в Абу Даби, а лондончани се включват в конкуренцията от тази фаза. " Бих желал да предупредя ФИФА, че намирам за непочтено някои тим да би трябвало да играят четири мача за осем дни, а други да имат два мача и футболистите им да са си умряли ", съобщи Жардим.

" Трябва да се обръща по-голямо внимание за времето за възобновяване, което имат тимовете, защото и тези от Азия и Южна Америка могат да имат упоритости за трофея ", добави португалският треньор. " Сигурен съм, че европейските тимове постоянно са любимци. Но, когато ние имаме два дни за възобновяване, а противникът ни идва пресен, тогава има в допълнение фаворизиране ", сподели още Леонардо Жардим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР