Старши треньорът на Академик Йордан Янков коментира драматичната среща срещу

...
Старши треньорът на Академик Йордан Янков коментира драматичната среща срещу
Коментари Харесай

Йордан Янков: Бяхме близо до пълен обрат

Старши треньорът на Академик Йордан Янков разяснява трагичната среща против Берое, в която пловдивчани бяха на крачка от свръхестествен поврат.

„ Смятам, че се получи един извънредно забавен мач за публиката. И, схваща, се не доста добър за нас, като треньори. Поздравявам тима на Берое - макар отсъствието на Сашо Янев те съумяха да компенсират. На високите им играчи в подкошието, Рейнс обичайно господства там, и изключително Олека, който през днешния ден изигра следващия си в действителност впечатляващ мач, нямахме отговор... Олека в това число вкара няколко извънредно тежки шута. Бяхме близко да създадем цялостен поврат през второто полувреме, само че за жалост не успяхме. Успяхме да се нагласим, само че към този момент се беше отворила огромна разлика и това предреши нещата ", съобщи Янков.

„ Започнахме доста постепенно, доста неприятно мача и в нахлуване, и в отбрана. Отбелязахме единствено 30 точки за полувремето. Второто полувреме беше добре. Няма какво да приказваме повече. “, сподели капитанът на Академик Тони Гуджино, който стана най-резултатен за пловдивчани през вчерашния ден.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР