Старши треньорът на Академик Пловдив сподели първите си думи след

...
Старши треньорът на Академик Пловдив сподели първите си думи след
Коментари Харесай

Йордан Янков: Спечелихме с много сърцата игра

Старши треньорът на Академик Пловдив показа първите си думи след успеха със 73:66 над Ямбол на полуфиналите на приятелския шампионат “Купа Декатлон ”. 
 Академик отблъсна Ямбол и си обезпечи конфликт с Балкан Академик отблъсна Ямбол и си обезпечи конфликт с Балкан
“Спечелихме с доста сърцата игра най-после, фокусирахме се в последната част. Успяхме да поведем с една удобна за този мач разлика от шест-седем точки и успяхме да я запазим в последните две-три минути, което се оказа решаващо за изхода най-после. Харесва ми по какъв начин играе тимът на Ямбол. Иван Лилов и Павел Маринов са водачите на този отбор и имат повече независимост на деяние, могат да изиграят множеството обстановки с опит. 

Колкото до нас, ние още се нагаждаме. Тази несполучлива игра през днешния ден беше затова, че ни е първи мач пред толкоз доста хора. Всеки желае да се потвърди и да покаже на какво е кадърен. Доста по-нов е тимът спрямо предходната година и ще ни би трябвало време. 

Горе-долу се срещнах с тимовете на ЦСКА и Балкан. Смятам, че против ботевградчани ще играем много по-освободено. Това е сигурно. Вече оттова нататък се уповавам се възстановим физически, тъй като сега, в който се организира този шампионат, е подготовка и всеки натиска по-здраво. Играчите би трябвало да спазят треньорските инструкции и считам, че най-после можем да победим.
 Томислав Минков: С всеки ден и всяка подготовка ще ставаме все по-добри Томислав Минков: С всеки ден и всяка подготовка ще ставаме все по-добри
На този стадий тове е селекцията ни, в течение на сезона ще забележим дали ще се наложат корекции. Нямаме съответна цел за класиране. Целта ни на този стадий е да влезем в най-хубавата форма в сезона, да играем добър баскетбол и да вкараме повече хора в залата. Резултатите ще дойдат и се надявам да изиграем целия месец май ”, сподели Янков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР