Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов определи като

...
Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов определи като
Коментари Харесай

Асен Николов: Победа срещу Левски 2014 ще вдигне целите ни

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов дефинира като извънредно значим идния мач с Левски в събота от 18 часа в Комплекс СИЛА в Пловдив. Двата тима се изправят един против различен в 11-ия кръг на Националната баскетболна лига, откакто преди седмица още веднъж играха под тепетата в Балканската лига.

Тогава " сините " победиха с панер със сирената на Веско Веселинов, а в събота домакините ще търсят реванш. Ръководството на пловдивския отбор приканва почитателите да изпълнят залата и да поддържат тима в следващото му тестване.

" Този мач е доста значим за нас, защото една победа ще ни остави в тройката и ще ни помогне да гоним по-високи цели ", сподели Асен Николов. Той посочи, че към този момент всички играчи са здрави, откакто Шакир Смит, Станислав Ваклинов, Васил Бачев и Айзея Юмипиг играха с разнообразни контузии в последните срещи на отбора. Междувременно стана ясно, че старши треньорът на Академик Бултекс 99 и сътрудника му в Левски Константин Папазов ще работят и като тандем.

След като преди броени дни Тити бе одобрен за старши треньор на националния тим за мъже до 20 години, той публично предложения в щаба си Асен Николов, както и наставника на плевенския Спартак - Александър Дяковски. " Те са бъдещето на треньорството, а също така са минали през доста компликации. Смятам, че имат потребност да добият малко повече самочувствие и могат да ни бъдат потребни на нас, както и ние на тях ", съобщи Папазов в последното издание " Арена Баскет " по BNT HD.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР