Старши треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес е доволен от

...
Старши треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес е доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на АЕК: Имаме добро предимство, но трябва да сме сериозни в реванша

Старши треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес е удовлетворен от резултата, само че предизвести футболистите си, че не трябва да се отпускат. Кипърският тим отнесе Левски с 3:0 в първа среща от втория кръг на Лига Европа и взе доста сериозен задатък.

" Ние имаме положително преимущество, само че би трябвало да бъдем съществени в реванша. Във футбола в никакъв случай не би трябвало да си почиваш”, съобщи Иманол Идиакес.

Попитан какво се промени в тима през второто полувреме, испанският треньор на кипърците отговори: " Червеният картон в действителност промени хода на мача, само че този червен картон беше логически на фона на играта. През първата част съдията беше малко търпелив към твърдата игра на съперника. Не е елементарно да се играе и против 10 индивида, само че ние играхме добре през второто полувреме и контролирахме събитията на терена. Смятам, че 3:0 е обективен резултат ".

" Чистата мрежа ни дава доста съществено преимущество. След като отбраната е позволила тъкмо нула гола в три мача, това значи доста огромна мощ в тима. И не става въпрос за съответни играчи, а за целия тим. Имайте поради, че нашият тим изнася пресата високо. Така че вратарят Тони се намеси в спасяването на тима в първата част от мача”, сподели още испанският треньор.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР