Старши треньорът Красимир Балъков остана доволен от първата част от

...
Старши треньорът Красимир Балъков остана доволен от първата част от
Коментари Харесай

Балъков: ЦСКА 1948 не бърза с развитието си, но прави големи крачки напред

Старши треньорът Красимир Балъков остана удовлетворен от първата част от подготовката на тима за новия сезон. Специалистът показа усещанията си от клуба до този миг. „ Червените” бяха на лагер в Националната футболна база в Бояна.

"Ако не ми харесваше, нямаше да бъда тук. Това е един клуб, който не бърза със своето развиване, само че в това време прави огромни крачки напред. Доволен съм от трите седмици подготовка до момента. Изключително доста наблегнахме на физическата кондиция. Имахме и контролни срещи, в които пробвахме и много неща от спортно-техническите детайли. Всички са здрави и никой не е изпуснал подготовка. Футболистите работят добре и не мога да не бъда удовлетворен ", сподели Балъков.

"Ситуацията е такава, че сега не можем да намерим по-сериозен съперник от елита. Търсим противници от чужбина. Ако можем да намерим подобен, може да създадем контрола в Банско. Но ние сме длъжни да работим по най-хубавия метод и втората фаза да бъде по този начин сполучлива, както и първата. Ако не създадем сериозна контролна среща, ще би трябвало да поправяме някои неща в придвижване ", добави той.

link1 " >  Lap.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР