Старши треньорът и президент на волейболния Левски Владимир Николов говори

...
Старши треньорът и президент на волейболния Левски Владимир Николов говори
Коментари Харесай

Владо Николов: Мачовете с ЦСКА са специални, вярвам в моите играчи

Старши треньорът и президент на волейболния Левски Владимир Николов приказва преди утрешното дерби с ЦСКА.

- Предстои ти втори мач като треньор на Левски София против ЦСКА. Първият го загуби, какво очакваш от този на следващия ден?
- През есента отстъпихме с 1:3 в тяхната зала и срещата беше оспорвана. Горещо се надявам на следващия ден да стигнем до успеха.

- На мача в „ Универсиада” няма да има почитатели на ЦСКА. Ще загуби ли малко от блясъка си дербито?
- Винаги е хубаво, когато сходни срещи се играят пред почитатели и на двата противника. С оглед на сигурността на публиката обаче това е най-логичното решение. В залата ще има доста деца както от школата на клуба, по този начин и от волейболното ни учебно заведение, които също са много запалени.

- На мача в Бургас имаше и агитка на Левски. Изненада ли те това?
- Изключително прелестно е, когато ни поддържат почитателите. В Бургас се сътвори доста добра атмосфера, само че наши последователи имаше също по този начин в Добрич, в Разлог. Радвам се, че провокираме интерес измежду тях и в действителност се надявам занапред да ги радваме с триумфи.

- Левски София обаче загуби с 0:3 от Нефтохимик 2010. Каква беше повода?
- От спортно-техническа позиция това бе ефикасният сервис, който изпълняваше противникът. Играчите на Нефтохимик 2010 демонстрираха повече майсторство и умения от нас.

- Очакваш ли по-различно показване на отбора против ЦСКА?
- Разбира се. Подобни мачове постоянно имат друг заряд и атмосфера, без значение на кое място в класирането се намират двата тима. Затова и безконечното дерби е толкоз особено във всеки спорт. Вярвам в капацитета на Левски София и опциите на играчите. Надявам се да го покажат на полето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР