Старши треньорът Александър Тунчев смята, че загубата на Арда с

...
Старши треньорът Александър Тунчев смята, че загубата на Арда с
Коментари Харесай

Александър Тунчев обвини съдиите, че помагат на Лудогорец

Старши треньорът Александър Тунчев счита, че загубата на Арда с 1:2 е несправедлива, макар че неговият тим е сбъркал при головете. Той изясни, че не е удовлетворен от реферите и че през днешния ден отборът от Кърджали е играл освен против 11 от Лудогорец, а и против още трима от съдийската бригада.

" Допуснахме два гола и считам, че можехме да противодействаме по-добър метод. Допуснахме неточности ", съобщи Тинчев в изявление след мача.

" Лудогорец получи два почивни дни повече и е обикновено да имаше отмалялост. Може и да ме санкционират, само че мъчно се играе с още трима души против теб. Съдията не ни е отговорен за головете, само че по този начин изнерви футболистите, че се стигна до това нещо. Имаме си нашите недостатъци и не ги крием, само че за какво е належащо някой различен да оказва помощ на Лудогорец? Искаме равнопоставено състезание, с цел да може да победи по-добрият ", добави той.

" Ще се борим за челната шестица, само че след такива мачове, в които губиш незаслужено, на моменти ти се обезсмисля работата ", приключи Тунчев.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР