Старши треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан очаквано не бе

...
Старши треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан очаквано не бе
Коментари Харесай

Зинедин Зидан: Най-лошият мач на Реал Мадрид досега през сезона

Старши треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан предстоящо не бе удовлетворен след мача с Бетис от 27-ия кръг на шампионата на Испания. Белия балет загуби с 1:2 и изостава на две точки от Барселона в борбата за шампионската купа в Примера дивисион.
 Реал Мадрид се сгромоляса в Севиля и подвигна Барса на върха (видео + галерия) " Това беше неприятен мач. Не успяхме да играем добре нито през първото полувреме, нито през второто. Направихте доста неточности. Когато действате на друго равнище, нещата се усложняват.
Всичко ни липсваше, най-лошият ни мач за сезона. Нямахме задоволително сила, владеене на топката и настъпателност. Аз съм виновен за това.

Влязохме едва в мача. Това може да се случи, само че имате 45 минути, с цел да измененията хода на срещата, което по този начин и не стана. Нямам пояснение. Не упреквам играчите. Аз съм с тях до моята гибел.

Остават ни 11 мача, ще се борим за победа в шампионата. Засега имаме добър сезон. Има нещо положително и нещо неприятно. Сега би трябвало да проучваме всичко ", съобщи Зинедин Зидан пред AS.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР