Старозагорският предприемач Пламен Русев е удостоен с европейската награда Герой

...
Старозагорският предприемач Пламен Русев е удостоен с европейската награда Герой
Коментари Харесай

Старозагорецът Пламен Русев получи престижна награда на ЕП

Старозагорският бизнесмен Пламен Русев е почетен с европейската премия „ Герой на дребния и междинен бизнес “. Той е номиниран за високото отличие от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Стара Загора. Наградите Small and Medium Entrepreneurs of Europe на Европейския парламент отличават и подтикват развиването на дребните и междинните компании, които съгласно данните на Екологичен потенциал са гръбнакът на стопанската система. Тази година „ SMI of Europe ” дават личен приз и на персона, която подкрепя развиването на предприемачеството, бизнеса и общността. Церемонията по връчване на оценките се организира в Брюксел. Наградата получи синът на старозагорския бизнесмен и държавник – Виктор Русев.

 plamen-rusev

Пламен Русе е общински консултант от Политическа партия ГЕРБ в Стара Загора, ръководител на Постоянната комисия по общинска благосъстоятелност и стопанска политика. Член е на Националния изпълнителен съвет на Предприемачи ГЕРБ. Магистър е по „ Изчислителна техника “ от Техническия университет в София и „ Счетоводство и надзор ” от УНСС. Доктор на науките от Югозападния университет „ Неофит Рилски ” – Благоевград.

Бил е депутат от Политическа партия ГЕРБ в 41-ото Народно заседание. Управлява група компании, работещи в региона на туризма, строителството и химическата индустрия. Русев е един от основателите на концепцията за основаване на рекламен бранд „ Стара Загора – Център на Вселената “. От години работи за развиването на туристическия отрасъл в района, както и за одобряването на Стара Загора като център за културно-исторически туризъм.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР