Старозагорка спечели 50 000 лева от лотарията с касови бележки

...
Старозагорка спечели 50 000 лева от лотарията с касови бележки
Коментари Харесай

Награда срещу касова бележка: Старозагорка взе 50 000 лв. от лотарията на НАП

Старозагорка завоюва 50 000 лв. от лотарията с касови бележки на Националната организация по приходите. Неделина Колева получава огромната премия в третия сезон на Лотарията с касов бон на стойност 0,55 лева За присъединяване в този сезон на самодейността на приходната организация са регистрирани над 20 милиона касови бележки на обща стойност 270 млн. лв.. Над 2 милиона от тях са сканирани посредством мобилното приложение на Национална агенция за приходите и нововъведения QR код на бележките. 
На 9 декември в ефира на bTV, водещите Павел Колев и Ицака изтеглиха още двама печеливши – месечен и седмичен. Павлина Христова от Добрич е късметлията за декември, която сграбчи премията от 2000 лева Русенката Мария Пеева пък ще прави невероятни фотоси с новия си таблет с ретина екран. 
От приходната организация напомнят, че безплатното мобилно приложение ще продължи да бъде в помощ на потребителите, защото посредством него те ще могат да наблюдават дали касовите бележки, които търговците им издават, са същински. По данни на Национална агенция за приходите повече от 150 000 души всекидневно ревизират касовите си бонове. Повечето касови апарати към този момент печатат бележките с кодове, а до края на януари 2020 година те ще станат наложителен атрибут за всеки касов бон. 
Освен с функционалност „ данъчен контрольор “, приложението на Национална агенция за приходите за мобилни телефони предлага и навигация до офисите на Национална агенция за приходите, информация за здравно-осигурителен статус, данъчен календар и информация за регистрация по Данък добавена стойност. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР