Стърлинг ще се присъедини към Единбург и Глазгоу като град

...
Стърлинг ще се присъедини към Единбург и Глазгоу като град
Коментари Харесай

Летни сесии: Стърлинг ще бъде домакин на популярна музикална поредица на живо за първи път през 2024 г.

Стърлинг ще се причисли към Единбург и Глазгоу като град хазаин в Шотландия.

Градът ще отпразнува своята 900-годишнина през 2024 година

Лидерът на Съвета Крис Кейн сподели: „ Изключително вълнуващо и уместно е за нас да бъдем домакини на летните сесии за първи път, до момента в който честваме това значимо събитие. “

Събитието ще се организира в Стърлинг Сити Парк – с цялостна стратегия от събития, която се чака да бъде оповестена скоро.

Има и летни сесии в Бедфорд, Чепстоу, Дарби, Плимут и Саутхемптън – където хора като Джес Глин, Nile Rodgers и CHIC, Hozier и Kaiser Chiefs се появяват в другите сформира.

Роналд Макмилън: Бивш гледач, наказан на затвор за полово принуждение над деца като на шест години в Западен Лотиан

Прочетете още от Sky News:
Гъби и музика: Изследването на психеделичните концерти

DF Concerts – които са съоснователи на именития T In The Park – ръководи King Tut's Wah Wah Hut в Глазгоу и също по този начин стои зад музикалните фестивали TRNSMT в Глазгоу и Connect в Единбург.

Щракнете, с цел да се абонирате за Backstage, където и да получавате своите подкасти

Летните сесии започнаха в Глазгоу през 2013 година, преди да се разшири в Единбург през 2018 година, и е бил хазаин на групи като The Cure, Simple Minds, Florence And The Machine и Paloma Faith.

Джеоф Елис, основен изпълнителен шеф на DF Concerts, сподели: „ Стърлинг Градският парк е доста неповторимо място за събития, ситуирано в трагичната сянка на замъка Стърлинг и ние нямаме самообладание да донесем реализатори от международна класа в града, когато той чества своята 900-годишнина. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР