Старият портфейл губи красивия си външен вид и искате да

...
Старият портфейл губи красивия си външен вид и искате да
Коментари Харесай

Какво да правим със стария портфейл?

Старият портфейл губи красивия си външен тип и желаете да го замените с нов. Въпреки това, е значимо какво ще извършите с него, тъй като той натрупва доста мощна сила по време на приложимост. Важно е да се отървете вярно от него, тъй че благополучието да не напуща фамилията.

Какво да извършите?

Първо би трябвало да си купите нов и по-късно да махнете остарелия. Но не може просто да го изхвърлите. Първо би трябвало деликатно да го разгледате. Ако е доста изхабен и замърсен, има дупки по него, това е знак, че финансовото ви положение може да се утежни в близко бъдеще. Такъв портфейл би трябвало да бъде отстранен неотложно. Има, обаче, единствено два метода да извършите това – изгаряне или закопаване в земята. Енергията на огъня или земята ще го очисти от негативността.

Съвети за промяна на портфейла ви

Трябва да сменяте портфейла си всяка година, тъй че да няма време да натрупа отрицателна сила и финансовото ви положение да е устойчиво. Ако постоянно е имало задоволително пари в остарелия портфейл, тогава можете да го употребявате, с цел да заредите новия с позитивна сила.

Вижте още: Как да разположим леглото в спалнята?

Старият портфейл се изхвърля след избран обред. Първо би трябвало да се почисти от всичко, което е останало там. Парите, които са били в остарелия портфейл, не трябва да се слагат в новия, те би трябвало да се похарчат по-рано. Увийте празния портфейл в черен плат.

Когато изхвърляте портфейл, който е бил кондензиран с отрицателна сила, би трябвало да мислите за това, че неуспехите ви напущат. Веднага откакто церемонията завърши, си тръгнете, без да се обръщате.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР