Старият паркинг пред трите панелни блока на ул. Васил Ихчиев

...
Старият паркинг пред трите панелни блока на ул. Васил Ихчиев
Коментари Харесай

Скоби изядоха паркинг пред 3 блока

Старият паркинг пред трите панелни блока на ул. " Васил Ихчиев " в " Кючук Париж " е заграден с оранжеви скоби. С тях са обозначени платените места, за които Община Пловдив вкара 20 лв. месечна такса.

" От градската администрация бяха споделили, че платеното паркиране се вкарва за да се отстранен гаражите, като по едно и също време с това ще бъдат благоустроени и прилежащите територии със зеленина, настилка и ново улично осветяване. Защо се поставят скоби на паркингите, направени преди 30 години дружно с блока, на които до момента се спираше свободно? ", недоумяват живеещите в квартала.

Скобите са сложени от администрацията на " Южен ". " Всички процедури по наредбата са спазени ", увери през вчерашния ден кметът на региона Борислав Инчев. Той изясни, че в наредбата, призната от Общинския съвет, е посочено единствено къде не може да има платени паркинги. Това са улици, тротоари, зелени площи, площади или с една дума - обществени пространства. На съществуващите паркинги пред блокове се позволява отдаване на паркоместа против такса.

" За паркинга на ул. " Васил Ихчиев " беше направена скица, откакто живеещите в блока показаха предпочитание да заплащат. В края на предходната година организирахме процедура, а местата бяха обществено оповестени. Колкото бяха заявките, толкоз места сме дали чартърен ", описа Борислав Инчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР