Старият договор между Булгартрансгаз и Русия неизвестно как е коригиран

...
Старият договор между Булгартрансгаз и Русия неизвестно как е коригиран
Коментари Харесай

Отровното трио с конкретен въпрос предаден ли е националният интерес в енергетиката

Старият контракт сред Булгартрансгаз и Русия незнайно по какъв начин е поправен при започване на тази година. В него бе планувано, при липса на транспорт на газ, притежателят на суровината да заплаща 90% от директните такси, в обществената мрежа фейсбук. 
При цялостно натоварване на потенциала таксите за България са към $166 млн. годишно. В сегашната обстановка, при липса на пренос би трябвало да получаваме $150 млн. Договорът е годен до 2030 година
 Вместо договаряния с Борисов, ще има ново Велико национално въстание Вместо договаряния с Борисов, ще има ново " Велико национално въстание "
" Велико национално въстание " ще има на 22 септември в 17:00 ч. в София. Ние призоваваме жителите да дойдат на пл. " Независимост " да дойд...
Това значи, че в границите на 10 година трябваше да получим към $1.5 млрд . Въпросът ни към властта в лицето на БЕХ, министъра на енергетиката Теменужка Петкова и министър-председателя Бойко Борисов, е – по кое време е подписан анекс, при който клаузата ship-or-pay е отпаднала? Не е ли това изменничество на държавните ползи в изключително огромни размери? Чии ползи обслужва сходен анекс?
Отровното трио отхвърля да води договаряния с премиера Бойко Борисов по отношение на изявлението му в Кърджали. Смятаме, че рецесията в страната ще се канализира след оставка на Борисов и предварителни парламентарни избори.
Тогава ще се проведат диалози със суверена – българския народ, който да избере кой да го съставлява. Тези диалози, а не подмолни договаряния, са демократичното решение. Бойко Борисов не е критерият, който дефинира кой е и кой не е кадърен да ръководи страната.
В Деня на Независимостта разгласяваме идващото Велико Народно Въстание III, 22.09, от 17:00ч. на площад „ Независимост “.
 Експерт: Усещането за задкулисие в енергетиката е доста огромно Експерт: Усещането за задкулисие в енергетиката е доста огромно
„ Отдавна сме привикнали в българската енергетика и изключително в държавните енергийни сдружения измененията да не стават по някакъв модел...
Днес е време още веднъж да извоюваме, а не да честваме независимостта си. Трябва да се освободим от мутрите и мафиотското ръководство, пишат още от триото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР