Старите зелени улични шкафове, които преди са били използвани за

...
Старите зелени улични шкафове, които преди са били използвани за
Коментари Харесай

Зелените кутии, които виждате на улицата, са на път да станат нещо много различно

Старите зелени улични шкафове, които преди са били употребявани за поддържане на широколентови кабели, ще бъдат превърнати в захранващи банки за точки за зареждане на EV, разкрива ново известие. Много от шкафовете са покрай края на живота си и ще бъдат преустроени като част от пилотен план на BT Group, който стартира в Източен Лотиан, Шотландия.

BT Group показва, че в случай че схемата, която се ръководи от нейното започващо и цифрово инкубационно звено Etc, успее, ще има 60 000 улични кабинета в цялата страна. Те могат да се употребяват по същия метод за справяне с неналичието на зарядни устройства за електрически транспортни средства.

В момента има единствено 50 000 точки за зареждане на EV в Обединеното кралство, само че съгласно данни на Zapmap една трета са ситуирани в Лондон. Но доста консуматори се оплакаха, че са неправилни или не може да им се отговори.

В изследване на BT Group съвсем две трети от респондентите споделиха, че считат, че инфраструктурата за зареждане на електромо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР