Старите партийни дружки ГЕРБ и ДПС стоят зад изборна машинация

...
Старите партийни дружки ГЕРБ и ДПС стоят зад изборна машинация
Коментари Харесай

Донор в Narod.bg: ДПС преляло хиляди гласове за победата на ГЕРБ

Старите партийни приятелки ГЕРБ и Движение за права и свободи стоят зад изборна измама в последните часове преди края на следващите парламентарни избори на 2 април, рапортува пред Narod.bg източник от шайката.

Схемата е по този начин изпълнена, че малко преди края на гласуването тълпи гласоподаватели на Движението за права и свободи са накарани да пуснат бюлетина не за своята партия, а за ГЕРБ.

Причината – през целия избирателен ден всички социологически организации даваха преднина на обединението „ ПП-ДБ “, което довело до дива суматоха и кавги в централата на ГЕРБ.

До късния следобяд подреждането беше Политическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и четвърта мощ – „ Възраждане “ на Костя Копейкин.

Реклама

Затова и кукловодите подхванали рискови ограничения – два-три часа преди края на гласуването в 20 ч. до структурите на Движение за права и свободи е спуснато напътствие да стартира стремително да се пускат хартиени бюлетини за ГЕРБ.

Така, жертвайки личното си трето място, което действително отстъпва на „ копейките “, партията на Ахмед Доган удря съществено рамо на хунтата и тази заран резултатът е налице – от два % преднина пред ГЕРБ, Политическа партия е с 2 пункта обратно от пробитата групировка на Бойко Борисов.

Жертвата на Движение за права и свободи е направена с ясното схващане, че въпреки и да губи третата позиция в интерес на „ Възраждане “, хората на Копейкин ще слушкат, с цел да папкат, безапелационен е информаторът на Narod.bg.

ОЧАКВАЙТЕ единствено в Narod.bg какво се готви след изборната измама на ГЕРБ-ДПС

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР