Старинен сейф с мистериозна бележка разбуни духовете в американския град

...
Старинен сейф с мистериозна бележка разбуни духовете в американския град
Коментари Харесай

Стар сейф с мистериозно послание разбуни духовете в американско градче и подпали мрежата СНИМКИ

Старинен сейф с мистериозна записка разбуни духовете в американския град Баре, щата Ню Йорк. Това излиза наяве от фейсбук групата Town of Barre, NY Community.

На 13 август фермерът Кирк Матес обхождал владенията си и в полето се натъкнал на заключената антика. На нея имало записка, чийто текст гласял: „ Ако можеш да го отвориш, ще вземеш това, което е вътре”.



Заради големия брой мераклии да се снабдят с мистериозното наличие на сейфа, се наложило да се намеси полиция. За да предотврати бъдещо стълпотворение, Матес скрил сейфа, който тежи към 250 кг.

„ Интуицията ми подсказва, че е по-добре тази загадка да остане неразкрита”, акцентира фермерът.



Той счита, че откритата в полето антика е отклонила вниманието на хората от идните в страната избори и ковид. „ Ако го отворите, шоуто свършва. Сега този сейф дава опция на хората да не помнят за проблемите си и на драго сърце да гадаят какво има вътре”, изяснява мъжът.

В мрежата също се мъчат да отгатнат какво има в сейфа. „ Обзалагаме се, че има куп сметки, данъчни вести и документи за удължение на гаранцията за автомобил!”, написа Винс Кларк.

„ Не мисля, че би трябвало да се отваря. Кой знае какво друго може да се случи през 2020 година “, разясняват други.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР