Стари снимки на новоизбраната Мис България 2018 Теодора Мудева, която

...
Стари снимки на новоизбраната Мис България 2018 Теодора Мудева, която
Коментари Харесай

Новата Мис България имала криви зъби

Стари фотоси на новоизбраната Мис България 2018 Теодора Мудева, която бе коронясана на блестяща гала през миналата седмица, лъснаха в мрежата.

Красавицата, която наследи купата от оплюваната си предшественичка Тамара Георгиева, се оказа, че не всеки път е била толкоз хубава и почтена за миска.

17-годишната бургазлийка била с криви зъби и захапка, което налагало носенето на шини, с цел да докара холивудската си усмивка, с която пребори конкуренцията на влиятелния конкурс тази година, написа България Днес.

Освен брекети Теди, която към момента е ученичка, носела и очила с диоптър, а снимки от предишното й потвърждават, че момичето наподобява по-скоро на отличничката на класа в сравнение с кралица на хубостта, разясняват очевидци на трансформацията й от грозно пате в хубав лебед.

Кадър на Мудева от детските й години демонстрира, че тя е била пухкаво хлапе, което обожава животните. Освен с мода младото момиче се занимава със спортни и балетни танци и споделя, че това е нейният метод да поддържа стройната си фигура.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР