Starfield май ще е наистина специална игра. Доказателство за това

...
Starfield май ще е наистина специална игра. Доказателство за това
Коментари Харесай

Видео ни запознава с основите на Starfield

Starfield май ще е в действителност специфична игра. Доказателство за това дадоха през вчерашния ден от Bethesda, които предоставиха голям размер от информация, обвързвана с играта и доста геймплей. Събитието, на което беше показано това беше Starfield Direct, съпътстващо тази година Xbox Games Showcase.

Горното видео визира основите на Starfield. Тод Хауърд и неговите сътрудници ни описват предисторията и главните сюжетни линии в Starfield, главните механики, способи на напредване в пространството, базите и огромната звезда тук Ню Атлантис, столицата на Обединените колонии, намиращ се на планетата Джемисън в системата Алфа Кентавър. Ню Атлантис е голям човешки рой и най-големият град, който Bethesda в миналото са създавали. Градът е насочна точка за вашите смели задачи, средище за продан на информация или просто метод да си починете от изморителните междузвездни пътувания.

Хауърд и другите от екипа зад Starfield дават обещание цялостна независимост в избора ви, дори това дали камерата ви да е с вероятност от първо или трето лице. Що се отнася до сюжета, то Starfield ще има подобен. Вие играете като Звездния странник. Мистериозната организация „ Съзвездие “, описвана като „ последната група звездни откриватели “ се натъква на части от незнаен кълбовиден артефакт с извънземен генезис. Вие се присъединявате към „ Съзвездие “, като част от миньорската компания Argos Extractors. По отношение на това кой е Звездния странник, то игралите заглавия на Bethesda несъмнено се досещат, че зависи от вас – от външния тип, предистория и чертите на характера ви (от всяка от тях ще може да се откажете когато и да е без това да въздейства на напредъка ви в играта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР