Старата тоалетна в парк Рибница тъне в мизерия половин година

...
Старата тоалетна в парк Рибница тъне в мизерия половин година
Коментари Харесай

Почистено или не? Тоалетната в най-големия парк в Кършияка все още тъне в мизерия

Старата тоалетна в парк „ Рибница ” тъне в бедност половин година след обещанието от Оперативна програма „ Чистота ”, че ще бъде почистена. Припомняме, че на 3 юни предходната година, от предприятието обявиха, че мястото ще бъде почистено, затворено и изолирано, тъй че да спре да се употребява за бунище от пловдивчани.
Прочетете още
Живущ в региона, който постоянно минава през парка и следи положението на необитаемата сграда разяснява, че това не се е случило и до ден сегашен, защото отблъскващата панорама и неприятната миризма се виждат и усещат към момента.

Медията ни изиска позиция по проблема от Оперативна програма „ Чистота ”, а оттова разясниха, че тоалетната е била почистена след многократните сигнали, които сме подавали до тях, като прибавиха, че в случай че още веднъж е в неприятно положение, отново ще бъде почистена. От предприятието допълниха, че сега се водят диалози с „ Жилфонд ”, които да заградят тоалетната с железни пана, тъй че достъпът до нея да се ограничи.

„ Въпреки изказванията на предприятието, аз изрично мога да заявя,че тук почистване не е осъществявано. Преминавам отсам много постоянно, тъй че в случай че това се беше случило, повярвайте ми, щеше да ми направи усещане. Същите отпадъци от фотосите, които ви изпратих предишното лято си стоят и до ден сегашен там, което значи единствено едно – почистване не е имало. Същият жълт пакет, който съм снимал преди шест месеца, е към момента там, с бутилката до него. А и съм сигурен, че е невероятно, в случай че е била почистена, в границите на няколко месеца да се изпълни със същото количество боклук, което години наред се е изхвърляло ", безапелационен е читателят ни.

Сравнихме фотосите, изпратени ни от наш четец през лятото на 2022 година, както и настоящите фотоси от преди няколко дни и забелязахме, че в действителност огромна част от боклуците са на същото място, на което са били и през летния сезон.



Старата тоалетна в най-голямата градина в Кършияка не действа от края на предишния век, а от този момент помещението се употребява за изхвърляне на всевъзможни боклуци, и потребление за всевъзможни човешки потребности.

„ В момента няма толкоз деца в парка, поради студеното време, само че до няколко месеца ще стартират да го посещават повече хора и е добре до тогава да бъде в действителност почистена и обезопасена, а не както единствено настояват от институциите, виновни за чистотата ”, разяснява читателят ни.

Актуални фотоси:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР