Старата любов ръжда не хваща. Човек може да се влюби

...
Старата любов ръжда не хваща. Човек може да се влюби
Коментари Харесай

Истинска история за старата любов

Старата обич наслойка не хваща.

Човек може да се влюби на всяка възраст. Това възприятие може да пламне в най-неподходящия миг даже към човек, който въобще не го заслужава. И, в случай че това е обич от предишното, може единствено да гадаем какъв брой дълго ще продължи.

Всичко тече, всичко се трансформира. Хората, които познавате през целия си живот, също се трансформират. И би трябвало да сте подготвени да пуснете индивида, който се е трансформирал. Не се вкопчвайте за връзката. Но за задачата би трябвало да притежавате положително хладнокръвие и да сте уверени в живота.

Старата обич
Първата обич на Катя е от ученическите й години. Той беше с 2 години по-голям от нея, само че бяха разнообразни. Тя постоянно се тревожеше за образованието си, а той не се интересуваше от учебно заведение.

Катя беше в действителност щастлива. Не е изненада, че след няколко години те се ожениха. Тя се записа в университет, а той стартира собствен бизнес.

С течение на времето младото семейство стартира постепенно да се разпада. Роди им се наследник, само че татко му не се интересуваше от него. Намери си нова и забавна работа, а с нея и нова жена. Всичко беше импровизирано, несъмнено. Но той постоянно изчезваше, напускаше дома измежду нощ, тъй че нямаше изключително подозрение за това. Катя реши да го напусне и да се върне при родителите си.

Година и половина в жилището на родителите с малко дете въобще не беше приказка. Ежедневните искания, кавги и диалози “през ​​стиснати зъби ” накараха Катя съществено да огледа на персоналния си живот. Приятели я срещнаха с Петър, сладостен млад мъж, който нямаше огромен шанс с дамите.

Въпреки обстоятелството, че той не беше доста висок и несъмнено беше с наднормено тегло, в действителност обичаше децата, нямаше неприятни привички и изкарваше положителни пари. Катя стартира да се среща с него. В рамките на няколко месеца тримата заживяха дружно и като цяло всичко вървеше добре.

Синът й заобича втория си татко, тъй като на процедура не помнеше същинския си татко. А Петър в действителност привикна с новото си семейство. Започна да работи повече, което им позволяваше да вървят на отмора на всеки шест месеца, постоянно в чужбина. Животът вървеше добре.

И тогава остарялата обич още веднъж се върна в живота на не толкоз младата Катя. Откакто се бяха разделили не бе имал сериозна връзка. Работата му към този момент не беше толкоз забавна и в този момент живееше при майка си. Апартаментът се намираше в другия завършек на града, по тази причина не се бяха засичали през всичките тези години.

Те се срещнаха един път, по-късно, имаше още няколко срещи и Катя осъзна, че възприятията й въобще не са изстинали. Тя беше безотговорно привлечена от него. След месец тя призна всичко на брачна половинка си. И той сякаш към този момент знаеше всичко. Дълъг, печален диалог и казусът беше позволен. Изведнъж се появи нов проблем, който Катя не беше очаквала.

Синът й, който по това време към този момент беше навършил 13 години, изрично отхвърли да тръгне с майка си. Доведеният му татко му беше по-скъп от майка му. Той не искаше да се запознае с същинския си татко, даже не искаше да поддържа другарски връзки с него. „ Мамо, в случай че си тръгнеш, тогава си тръгвай. Аз оставам тук. ” Това беше неговото решение и той не искаше да го промени.

Вижте още: Увеличете реколтата от картофи!

Катя и Илиан живеят в жилището на майка му. Тя умря преди 3 години. Като цяло Илиан не е толкоз неприятен брачен партньор: той се пробва да припечелва по нещо. Отнася се към жена си добре. Той не се пробва да откри общ език със сина си, схваща, че всичко е на вятъра. А Катя в този момент има различен честен проблем. Тя в действителност желае синът й да живее с тях. Дори повече, в сравнение с желае някогашния си брачен партньор. Но по какъв начин да върне любовта на сина си. Отношението му не се е трансформирало, той към момента желае да живее с втория си татко.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР