Стараем се, тренираме, опитваме се да играем добър футбол, получава

...
Стараем се, тренираме, опитваме се да играем добър футбол, получава
Коментари Харесай

Пенев: Играем добър футбол и печелим точки

" Стараем се, упражняваме, опитваме се да играем добър футбол, получава се, печелим точки. Имаме си и кусурите, само че се оправят малко по малко ", съобщи наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев преди дуела с Лудогорец от третия кръг на Първа лига в петък. " Червените " записаха победа над Левски и тъждество с Пирин в първите си две срещи от новия сезон, а на следващия ден посрещат първенеца на България от 21:00 часа на стадиона в Бистрица.

" Трябва да излезем с малко по-добра конфигурация, изключително при започване на двата мача, доста по-добра конфигурация. По-скоро централизация бих го нарекъл. Към момента не мога да разгадавам на всички футболисти, това не е проблем, разполагам с други положителни футболисти, тъй че би трябвало да се оправят и да изпълнят условията на управлението. Следя съперниците, с които ще имаме дуели, гледах и последния мач. Излишно е да разясня, че Лудогорец има футболисти за два състава. Играха против противник, който не е на тяхното равнище и никога не ги затрудни. Ние ще се опитам да осъществим проекта, който имаме за съответния мач. Подготвяхме се няколко дни, в това число и през днешния ден, тъй че подхождаме безусловно съществено към всеки един противник. Ние не сме тим, който би трябвало да подценява другите. На нас ще ни е тежко против всичките противници ", разяснява Пенев на днешната си конференция.

" Футболистите са стараят, влагат се доста в тренировките и съм удовлетворен от напъните, които виждам. За месец и половина нещата няма по какъв начин да се случат. Един тим се гради във времето, умерено, с работа, с неизменност. Има трансферни интервали, в които ще привличаме футболисти, с цел да има конкуренция по постовете, което е доста значимо за един тим, който си слага високи цели. В момента играем добре, само че постоянно може повече ", добави той.

Бившият народен селекционер отхвърли да разяснява назначението на Младен Кръстаич отпред на България. " Надявам се и имам вяра, че най-сетне ще намерим индивида, дали ще е той, дали ще е някой различен ", показа Пенев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР