Стараех се да играя ролята на балансьор и координатор, каза

...
Стараех се да играя ролята на балансьор и координатор, каза
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Оставката на министър Петкова ме изненада

Стараех се да играя ролята на балансьор и координатор, сподели водачът на Атака Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила по БТВ.

С тези думи събеседникът на медията разяснява връзките в обединението "Обединени патриоти " (ОП). Според госта в студиото водачите на Националния фронт за избавление на България (НФСБ) Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила и на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила не се занимават с генерални тематики. "Господин Каракачанов се е вглъби в изтребителите. Туризмът е значимо нещо, само че България не може да живее единствено от туризма. Трябва да се развиват високите технологии ", сподели още Сидеров. Той прикани другите партийни водачи в Оперативна програма да се допитват до него, тъй като има максимален опит в Народното събрание и политиката.

Относно връзките сред Оперативна програма и ГЕРБ Сидеров уточни, че ръкостискането му със заместник-председателя на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила не е било от учтивост. Лидерът на Атака разяснява и оставката на енергийния министър Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила. "Това за мен бе изненадат. Аз не знам, до каква степен е укоримо някой да познава някого в бизнеса, само че в случай че за госпожа Петкова има бизнес връзки, това към този момент е укоримо ", сподели още Сидеров.

"Госпожа Петкова може би би трябвало да даде пояснения на Оперативна програма, тъй като ние сме съдружни сътрудници. Ние нямаме съответен неин правоприемник на поста, само че имаме специалисти. Но ще желаеме да приказваме с премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила ", сподели още водачът на Атака.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР