Стара Загора. За проверка на приватизационните сделки се заговори заради

...
Стара Загора. За проверка на приватизационните сделки се заговори заради
Коментари Харесай

Зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов: Стабилността в страната води до повишаване на жизнения стандарт на хората

Стара Загора. За инспекция на приватизационните покупко-продажби се заприказва поради несправедливостта през всичките тези години. Въпросът е кардинален и се надявам да получим задоволително поддръжка в Народното събрание, с цел да излезе истината за всички съмнителните покупко-продажби. Това сподели зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов по време на конференция в Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Христов добави, че предстоят съществени политически съвещания за реализиране на единодушие по тематиката и че до този миг Българска социалистическа партия демонстрират, че са срещу това да се каже истината за приватизацията.
„ Предстои да приемем един от най-хубавите държавни бюджети за последните 10 години, който с право е определян като обществен “, безапелационен бе зам.-председателят на Народно събрание. Той уточни, че са планувани 700 млн. лева повече за заплати и пенсии и, че прогнозата за 2018 година е 106 милиарда лева Брутният вътрешен продукт, нещо което преди е било немислимо. „ Стабилността в страната води до повишение на виталния стандарт на хората и това не се харесва на Българска социалистическа партия. Затова се стремят и към дестабилизация “, акцентира Емил Христов.
Той бе безапелационен, че без значение от виновните държавни задължения, ще продължи да работи за решение на проблемите в старозагорски район, защото е определен за депутат от него. Продължават и постоянните му приемни за жители във всички обитаеми места от региона.
„ Ще продължим да работим интензивно за решение на проблемите на общините и изключително на по-малките, които са в по-трудна връзка с централната власт “, ангажира се регионалният координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов. Той заяви, че след националния конгрес на партията, който се организира на 26 ноември, следва дейна работа по места за избор на общински управления. Ще бъде подходено с огромна отговорност, тъй като това ще са хората, на които партията ще разчита през 2019 година когато са идващите локални избори. „ Важното за нас от Националното заседание на ГЕРБ е, че се резервира въздействието, което има Стара Загора в политически проект, доказателство за което е преизбирането на Живко Тодоров като член на Изпълнителната комисия “, безапелационен бе регионалният координатор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР