Стара Загора. За поредна година, превърналият се вече в традиция

...
Стара Загора. За поредна година, превърналият се вече в традиция
Коментари Харесай

Стара Загора: Петото издание на „BeerФестът“ идва с 5-дневна богата музикална програма

Стара Загора. За поредна година, трансформиралият се към този момент в традиция за Стара Загора бирен фестивал, кани феновете на качественото питие и феновете на музиката на поляната до парк „ Загорка “, където ще се организира “BeerФестът “ от 4 до 8 септември.Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Специално за петото издание на фестивала уредниците ще предложат 5-дневна музикална стратегия, като са запазили напълно философията за музикално многообразие във всяка от вечерите.
Първи, на 4 септември, на сцената ще се качат „ Over Ground Brass Band ”, а двама от най-обичаните български реализатори – Графа и Миро, ще създадат вечерта неповторима и ще дадат звук и заряд за идващите дни. Във втората вечер, почитателите на рап музиката и модерното звучене, ще имат своите моменти, когато „ Deep Zone Project ”, Спенс и Ъпсурт ще споделят шлагерите си с публиката. На връх празничния 6 септември, програмата включва - Rock Stage Стара Загора, Ахат, Контрол и специфичното присъединяване на „ Багатур “. 7-и септември ще бъде рокендрол кулминационната точка, тъй като именития Джони Джоели – вокалист на „ Axel Rudi Pell “, ще зарадва родната аудитория дружно с групата „ Еридан “. В съботната вечер посетители в „ Столицата на бирата “ ще са още Sevi и Jenny Jo. В последния ден от фестивала – неделя, ще чуем невероятните „ Dirty fingers ”, Иво Руев Бенд, Обратен резултат, Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени.
„ BeerФестът “ ще предложи на своите гости разнородни бири от богатото портфолио на старозагорската пивоварна, кътове за ядене, изненади и както до момента - ще зарежда с въодушевление.
И тази година, уредниците ще предложат безвъзмездна автобусна линия по време на петте фестивални дни, като част от акцията на „ Загорка “ за виновна консумация - „ Когато шофираш, в никакъв случай не пий алкохол “. По този метод, всички гости на „ BeerФестът “ ще могат да се насладят на хубавата музика и бира, като в същото време останат и виновни на пътя. Безплатната автобусна линия е налична за всички гости на фестивала, в часовете от 20:30 ч. до 00:00 ч.
Община Стара Загора обезпечава безвъзмезден паркинг до местоположението на събитието, а водачите, решили да дойдат с колите си, ще могат да се насладят на безалкохолните бира и радлери в портфолиото Zero Zone.
За да запазим парк „ Загорка “ чист по време и след „ BeerФестът “, ще има специфични места за разделно събиране на боклуци, които както и предходната година ще приканват за „ Бира за боклук “.
Организатори на „ BeerФестът “ са Община Стара Загора и „ Загорка “ АД.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР