Стара Загора. За поредна година Община Стара Загора предлага на

...
Стара Загора. За поредна година Община Стара Загора предлага на
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината предлага на деца и ученици възможности за полезно и приятно свободно време чрез безплатни разнообразни занимания и прояви през лятната ваканция

Стара Загора. За поредна година Община Стара Загора предлага на деца и възпитаници благоприятни условия за потребно и прелестно свободно време посредством безвъзмездни разнородни занимания и прояви през лятната почивка. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
В програмата „ Лято 2019 “ са включени събития проведени от Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетните и малолетните, Центъра за поддръжка за личностно развиване, Международен юношески център, Превантивно-информационен център по зависимости, Библиотека „ Родина “ – детски отдел, Регионален исторически музей, Къща музей „ Гео Милев “.
Проявите са в региона на науката, изкуството, спорта. Ще има беседи на разнообразни тематики, надпревари, демонстрации, полемики. За искащите се оферират просветителни стратегии, занимания по живопис и моделиране, театрално майсторство, извършения по кариерно насочване, решение на ребуси и кръстословици, игри навън и други
За децата, които желаят да спортуват, клубовете по лека атлетика, карате, спортна гимнастика, бадминтон, плуване, баскетбол, волейбол, скокове на батут и спортна гимнастика, тенис на корт, пукотевица, художествена гимнастика и тенис на корт провеждат безвъзмездни занимания. Желаещите да се включат в спортните занимания, би трябвало да се свържат с треньора, който е посочен като лице за контакт. Задължителни са уместно облекло и обувки за стремежи тип спорт.
Програмата " Ваканция 2019 " на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните (МКБППМН) ще се осъществя в интервала 17 юни – 31 юли с 21 събития под мотото „ Безопасно лято за несъмнено бъдеще “. Оттам канят деца, родители и сътрудници от 10.00 часа на 17 юни 2019 година в Зала 1 на Община Стара Загора за присъединяване в осведомителна среща и включване в първото събитие - диалог с Обществения медиатор на Община Стара Загора на тематика,,Права на децата “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР