Стара Загора. В зала П. Р. Славейков“, Община Стара Загора

...
Стара Загора. В зала П. Р. Славейков“, Община Стара Загора
Коментари Харесай

Стара Загора: В града ще се проведе публично обсъждане за поемане на дълг от Общината на 25 март

Стара Загора. В зала „ П. Р. Славейков “, Община Стара Загора ще организира обществено разискване на желанията за вдишване на дълготраен дълг от „ Фонд за устойчиви градове “, предопределен за осъществяване на капиталови планове на 25 март от 17.30 часа, оповестиха от Общината . Средствата ще се употребяват за реализацията на плановете „ Нова визия и благоустрояване на територията на „ Руския пазар “ и уголемение на ул. „ Кап. Петко челник “ и „ Реконструкция на Зоопарка в Стара Загора “. Максималният размер на дълга е 10, 2 млн. лв., като 6 млн. лева от тях ще се употребяват за плана за „ Руския пазар “, а останалите 4,2 млн. лева за реконструкцията на зоопарка.
Начинът на поръчителство на заема е посредством основаване на необикновен залог по реда на ЗОЗ върху сегашни и бъдещи вземания на Община Стара Загора на парични средства (собствени приходи) на общината, по член 45 от Закона за обществените финанси.
Кметът на Община Стара Загора кани всички поданици на общината, представители на бизнеса, неправителствени организации и цялата старозагорска общност да вземат участие в общественото разискване на желанието на общината за вдишване на дълготраен дълг.
Писмени оферти и мнения ще се одобряват в деловодството на Община Стара Загора и на електронен адрес [email protected].

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР