Стара Загора. В Стара Загора официално отвори врати нова високотехнологична

...
Стара Загора. В Стара Загора официално отвори врати нова високотехнологична
Коментари Харесай

Стара Загора: Откриха нова високотехнологична производствена линия в града

Стара Загора. В Стара Загора публично отвори порти нова високотехнологична индустриална линия, която предлага витаминно - минерални премикси и допълващи фуражи за животни. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Инвестицията, която е направила компанията в града е на стойност над 3 млн. лв., стана ясно по време на церемонията. Благопожелания към начинанието насочи и Старозагорският митрополит Киприан.
„ От името на кмета на Стара Загора Живко Тодоров ви приветствам, че откривате своето дружество в нашия град, залагайки на високотехнологичното произвеждане. По този метод създавате в действителност положителни условия на труд за вашите чиновници и вероятности за разгръщане на бизнеса си. Пожелавам ви триумф “, сподели зам.-кметът на града Красимира Чахова. Тя пожела на управлението и чиновниците на компанията доста нови пазари и сътрудници.
„ Радвам се, че споделяте нашите задоволство и горделивост от мотива, който ни събира в Стара Загора. Новооткритата индустриална линия се отличава с съвременно и функционално съоръжение и технология на разбъркване. Произведените в България добавки и премикси дават отговор на най-високите стандарти. За нас това е метод да подкрепим отглеждането на животни в страната ни и да потвърдим, че тук има конкурентоспособност на фуражния пазар “, заключи Христо Папазов, шеф и притежател на фирмата-инвеститор „ Криста “ ООД. Той акцентира, че производството на компанията е с висока добавена стойност.
Поздрави към новите работодатели и вложители насочи и проф. Иван Въшин, ректор на Тракийския университет, който даде поръчка за бъдещи диалози по тематиката с обмяната на теоретичен опит и на практика познания сред компанията и студенти от Аграрния и Ветеринарномедицинския факултети на образователното заведение.
Сред формалните посетители на събитието бяха още зам.-кметът инж. Янчо Калоянов, шефът на Дирекция „ Здравеопазване и хуманно отношение към животните и надзор на фуражите “ към БАБХ доктор Георги Чобанов, мениджъри на компании, които индустриално отглеждат животни в България, сътрудници и представители на снабдители на първични материали от Швейцария, Холандия, Гърция, Англия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР