Стара Загора. Учени, изследователи и практици ще обсъдят в Стара

...
Стара Загора. Учени, изследователи и практици ще обсъдят в Стара
Коментари Харесай

Обсъждат програми за борба с наркозависимостите в Стара Загора

Стара Загора. Учени, откриватели и практици ще обсъдят в Стара Загора положителни практики за предварителна защита на наркозависимостите. На 18 ноември 2019 година, от 17.30 часа, в залата на Превантивно- осведомителния център по зависимости към Общински съвет по наркотични субстанции – Стара Загора ще се организира отдалечена секция на Шестия интернационален теоретичен конгрес „ Интегративни подходи за предварителна защита на зависимости при младежи и в изискванията на цифровизация “, който е проведен от Южния федерален университет и Академията по логика на психиката и педагогика с поддръжката на държавното управление на Ростовска област, Русия. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .
В научния конгрес със свои отчети ще се показват учени, откриватели и практици от разнообразни университети в Руската Федерация, Република Калмикия, Република Казахстан и Република България.
След откриването на отдалечената секция на форума проф. Жанета Стойкова от Тракийски университет – Стара Загора, ще показа своя пленарен отчет, след което докторанти, учебни психолози, както и ръководителят на Общинския съвет по наркотични субстанции и началник на ПИЦ по зависимости Радост Овагимян, със своите отчети ще насочат вниманието към положителните превантивни практики при работата с възпитаници.
Директорът на Средно учебно заведение „ Поп Минчо Кънчев ” към Старозагорския затвор ще показа стратегии за превантивна работа с възрастни.
Работата на отдалечената секция с всички показани отчети ще бъде снимана във видеоматериал, който на 21 и 22 ноември т.г. ще бъде изгледан от останалите докладчици на Международния теоретичен конгрес в град Ростов на Дон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР